Sign up and earn money by posting your movies with your link..
0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Stream in HDDownload in HD
Wind Walkers (2015)

Wind Walkers (2015)

Një grup shokësh dhe familjesh zbresin në kënetat e Everglades për udhëtimin e tyre vjetor të gjuetisë vetëm për të zbuluar se ata janë ato që po gjuajnë. Një entitet keqdashës i ndjek ato dhe ata fillojnë të kuptojnë se një nga partitë e tyre mund të zotërohet nga diçka që sillet në shtëpi nga një turne në detyrë në Lindjen e Mesme – një demon i luftës aq i tmerrshëm dhe vdekjeprurës sa që nuk janë në dijeni të pranisë së tij djallëzore. Apo po përballen me diçka edhe më të papërshkrueshme, një mallkim legjendar amerikan në lidhje me zgjidhjen e trashëgimisë së tmerrshme të etjes për hakmarrje koloniale duke pretenduar më shumë shpirtra?

Views: 5

Género: ActionHorrorThriller

Duración:

Wind Walkers (2015)
ServerLanguageQualityLinks