Sign up and earn money by posting your movies with your link..
0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Stream in HDDownload in HD
Mom and Dad (2017)

Mom and Dad (2017)

Një vajzë adoleshente dhe vëllai i saj i vogël duhet të mbijetojnë 24 orë të egra gjatë të cilave një histerinë masive me origjinë të panjohur shkakton që prindërit të bëhen të dhunshëm ndaj fëmijve të tyre.

Views: 6

Género: HorrorThriller

Duración: 123 min

IMDb: 6.4

Mom and Dad (2017)
Mom and Dad (2017)
ServerLanguageQualityLinks