Erotic Movies
HDBlind 2014

Blind 2014

Blind 2014
HD
IMDb: 6.9
96 min

Having recently lost her sight, Ingrid retreats to the safety of her home—a place where she can feel in control, alone with her husband and her thoughts. After a while,…

Status: Released
Género: Erotic
Ana, My Love (2017)

Ana, My Love (2017)

Ana, My Love (2017)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Toma dhe Ana takohen si studentë në fakultetin e letërsisë dhe shpejt bien në dashuri. Por, për shkak të sëmundjes mendore të Anës, marrëdhënia e tyre ngadalë bie.

Status: Released
Género: Drama, Erotic
The Killer Inside Me +18 (2010)

The Killer Inside Me +18 (2010)

The Killer Inside Me +18 (2010)
IMDb: 6.1
N/A
109 min

Një sherif i Texasit do të demaskohet ngadalë dhe do të shëndrrohet në një vrasës psiqik i cili do të vrasë të gjithë ish të dashurat e tij.

Status: Released
Género: Crime, Drama, Erotic, Thriller
HDDiet of Sex +18

Diet of Sex +18

Diet of Sex +18
HD
IMDb: 4.2
72 min

Të njohur rastësisht, Agata dhe Mark kanë probleme me jetën e tyre seksuale, pasi ajo nuk ndjen kënaqësi gjatë aktit. Agata nuk e kupton çfarë nuk shkon, por Mark do…

Status: Released
HDWhite Lily 2016 +18

White Lily 2016 +18

White Lily 2016 +18
HD
IMDb: 5.3
80 min

KUJDES, FILMI NDALOHET PËR SHIKUES NËN MOSHEN 18 VJEÇ! PËRMBAN SKENA TË FORTA EROTIKE! Një instruktore në një punishte argjili ka ndjenja për mësuesen e saj, të cilës i ka…

Status: Released
Género: Drama, Erotic
All Ladies Do It

All Ladies Do It

All Ladies Do It
IMDb: 5.3
N/A
93 min

INI RE:  Filmi ka skena te forta erotike , andaj keshillohet të shikohet nga personat mbi 18 vjeq. Diana është tepër e lumtur në martesën e saj me Paolo , por…

Status: Released
Sleeping Beauties 2017

Sleeping Beauties 2017

Sleeping Beauties 2017
IMDb: 3.9
81 min

Awakened from a curse, Sleeping Beauty marvels at the wonders of the new century. She falls in love with a famous architect who is working to restore the castle she…

Status: Released